Invenco Stream Analytics - Videoanalytiikka

Stream Analytics on Invencon kehittämä reaaliaikainen ja ennustava analytiikkamoottori rakenteettomalle tiedolle.

invenco konsultointi

Tunnista

invenco teknologiat

Reagoi

Invenco Valmennus

Analysoi ja ennusta

Erittäin suurten tietomassojen tunnistus, analysointi ja ennustaminen ketterästi, reaaliaikaisesti ja kustannustehokkaasti?

Yksittäisien kuvien tulkinta on yksinkertaista, mutta jos analysoitava tietomassa on erittäin suuri ja tästä tehdään reaaliaikaista analysointia sekä ennustamista, datan määrä räjähtää. Kaupallisien pilvipalveluiden verkkokapasiteetti voi tulla tällöin pullonkaulaksi ja kustannukset myös voivat räjähtää käsiin.

Invenco Stream Analyticsin avulla voidaan ketterästi ja kustannustehokkaasti rakentaa koko datavirta ja sen analysointi: Videokuvan tulkinta reaaliaikaisesti, ennusteiden tekeminen ja kaiken esittäminen ennustevideon muodossa. Kaikki toimii muutaman sekunnin viiveajalla.

Esimerkkinä Kehä III:n liikennevirta, jossa auton tunnistus tapahtuu viiden metrin sisällä auton saavuttua kameraan

Invenco Stream Analytics tekoäly

Invenco Stream Analytics on tekoälymoottori, joka voidaan muutaman viikon henkilötyömäärän projektilla tai pilotilla sovittaa asiakkaiden toimintaympäristöön reaaliaikaisesti havainnoimaan haluttuja ilmiöitä tai poikkeamia video‑, kuva‑, ääni- ja/tai tekstivirrasta.

Sisältövirtaa ja siitä laskettuja tuloksia voidaan rikastaa muiden lähdejärjestelmien datalla ja reaaliaikaiset tulokset voidaan integroida osaksi prosesseja ja/tai sovelluksia. Sisältövirtaa voidaan parantaa erilaisilla syväneuroteknologioilla.

Invenco Stream Analyticsin mikropalveluarkkitehtuuri mahdollistaa reaaliaikaisuuden, skaalautuvuuden ja erillisten palveluiden ajamisen toisistaan riippumatta.

Käyttökohteita

Invenco Stream Analytics luo rajattomia mahdollisuuksia yrityksille ja organisaatioille havannoida poikkeamia ja reagoida niihin reaaliajassa. Muutama esimerkki:

  • Liikennevirran reaaliaikainen analysointi ja tunnistaminen 
  • Työturvallisuus
  • Tehtaan prosessien seuraaminen
  • Tehdaslaitoksen laatutyön automatisointi
  • Leikkaustoimintojen tehostaminen sairaaloissa
  • Reaaliaikainen kuvantunnistus maansiirtoalalla
  • Reaaliaikainen Twitter viestien sentimenttianalyysi

Videoanalytiikan hyödyt

Stream Analytics pystyy käsittelemään reaaliaikaisesti erilaisia käyttötapauksia, joissa informaatio perustuu rakenteettomaan tietoon, kuten videovirtaan, kuvaan, ääneen, dokumentteihin jne.

Voidaan asentaa ja ajaa missä tahansa ympäristössä, jossa tarjolla GPU-laskentakapasiteettia ja tallennustilaa historialliselle tiedolle

Sisältää koulutus-/labelointinäkymän, jossa voidaan opettaa tunnistamaan uusia kohteita rakenteettomasta tiedosta

Voidaan integroida olemassa oleviin raportointiratkaisuihin tai tarjota oma käyttöliittymä

Voidaan hyödyntää ns. Edge IoT –laskentaa

Mikäli käytön aikana havaitaan algoritmissa puutteita, puutteisiin voidaan palata myöhemmin ja parantaa mallia

Miksi Invenco?

Asiantuntijuudessamme yhdistyvät syvällinen tekninen hallinta sekä laaja-alainen kokemus digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä vaativissa monitoimittajaympäristöissä. Kokeneet konsulttimme toimivat myös ”konepellin” alla ja toteuttavat asiakkaillemme alan kärkihankkeita. Kokemuksemme takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme liiketoiminnan tarpeista lähtevät nykyaikaiset työkalut ja menetelmät.

Invenco Konsultointi

Pilotilla liikkeelle

Jokainen Invenco Stream Analytics –tarve on asiakkailla erilainen. Suosittelemme etenemistä pilottihankkeella, sillä kokemuksemme mukaan asiakkaiden ymmärryksen kasvaessa käyttötapa- ja integraatiotarpeet kasvavat. On tärkeää tunnistaa mihin Invenco Stream Analytics soveltuu, mihin sitä voi laajentaa ja priorisoida kokeilut. Käyttötapauksia on aina mahdollista lisätä myöhemmin. Tyypillisesti suosittelemme Invenco Stream Analyticsin reaaliaikaisten ja/tai ennakoivien havaintojen integroimista olemassa oleviin operatiivisiin näkymiin.

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.