Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka Oy tarjoaa ajantasaista analytiikkaa yrityksille Petari.fi IoT-palvelunsa avulla

Invenco Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka referenssi

Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka Oy (VMSV) tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua maa-, vesi- ja vesihuoltorakentamiseen. VMSV on kehittänyt vesihuollon suureen rakennemuutokseen Petari.fi IoT-palvelun.

Petari.fi-palvelunsa avulla VMSV pystyy tarjoamaan rakentamisen ja kunnossapidon lisäksi asiakkailleen analyysipalveluita vesihuoltoverkoston tilasta ja ehdottamaan tarvittavia toimenpiteitä. Ajantasaista mittausdataa ja siitä syntyvää analytiikkaa saadaan sijoittamalla etäluettavia IoT-antureita toiminnan kannalta kriittisiin kohteisiin. Tiedonsiirrossa hyödynnetään Digitan valtakunnallista LoRaWAN-verkkoa.

”Taustamme on maansiirrossa ja vesihuollossa. Lähdimme alun perin rakentamaan IoT-palvelua ratkaisemaan tämän toimialan kehittämiseen liittyviä haasteita. Petari.fi-alustapalvelumme on kuitenkin sovellettavissa käytännössä kaikille yrityksille, joita kiinnostaa toimintansa kriittisistä kohteista saatava ajantasainen analytiikka. Olenkin sanonut, että Petari.fi on syntynyt rakkaudesta analytiikkaan”, kertoo Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka Oy:n toimitusjohtaja Ari Huusko.

Palvelu on toteutettu yhteistyössä Invenco Oy:n kanssa ja analysoinnissa käytetään Microsoftin Office 365 -paketin mukana olevaa Power BI –työkalua.

”Yritykset voivat Petari.fi-palvelun kautta seurata esimerkiksi kohteiden sijaintia, tuotannon käyttöasteita, tilojen käyttöä, nesteiden korkeustasoja, ilmanlaatua sisällä ja ulkona, paine-eroja, ovien avautumisia sekä kohteiden liikkumista esim. tärinää. Palveluun voidaan liittää myös kutsupainikkeita. Palveluun on mahdollista liittää olemassa olevia antureita erillisten liitäntälaitteiden kautta”, kertoo Huusko käyttökohteista.

Lisätietoa:

Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka Oy, toimitusjohtaja Ari Huusko, ari.huusko(at)vmsv.fi, p. 040 8228 834

Invenco Oy, myyntijohtaja Petri Räsänen, petri.rasanen(at)invenco.fi, p. 050 516 0525

Jaa

Ota yhteyttä