Mikä on sinun seuraava määränpääsi?

Invencon lahjakkaat asiantuntijat muuttavat maailmaa pala kerrallaan toimivammaksi.

Työskentele meidän kanssa

Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia, joten olisitko sinä seuraava uusi kollegamme? Katso alla meidän avoimet työpaikat ja miksi juuri sinun pitäisi tulla meille töihin.

ARVOSTAVA JA RENTO YRITYSKULTTUURI

Työskentely meillä on tunne siitä, että sinua arvostetaan ja sinulla on vapaus ja vastuu toteuttaa itseäsi eri tavoin. Uskomme siihen, että yhdessä saamme enemmän aikaiseksi! Työympäristömme tukee ja kannustaa uuden ideoinnissa ja oppimisessa sekä mahdollistaa sinulle joustavan työn ja arjen yhteensovittamisen. Meille ei ole niin tärkeää missä sitä työtä tekee tai miten, tulokset puhuvat puolestaan. Siksi meillä pärjää hyvin oma-aloitteisella ja proaktiivisella asenteella.

OSAAVAT JA MUKAVAT KOLLEGAT

Haemme jatkuvasti uusia osaajia lähes 60 henkilön tiimiimme. Jos sinäkin haluat tehdä merkityksellistä työtä hyvässä seurassa, on tämä paikkasi. Meillä ei ole määritelty kapeita rooleja joihin haemme osaajia, vaan enemminkin meitä kiinnostaa tietää mitä sinä osaat, mitä haluat tehdä ja mihin suuntaan haluat kehittyä tulevaisuudessa. Räätälöimme sitten yhdessä tämän perusteella sinulle mielekkään tehtäväkuvan johon pääset myös itse vaikuttamaan!

MIELEKKÄÄT JA MERKITYKSELLISET PROJEKTIT

Tee työtä jolla on tarkoitus. Haluamme auttaa asiakkaitamme ja loppukäyttäjiä tarjoamalla heille paremman elämän palveluidemme ja ratkaisujemme avulla. Kova osaaminen yhdistettynä haluun tehdä hyvin ja laadukkaasti, on kulmakivi työssämme. Meiltä löytyy erilaisia projekteja, joihin pääset myös itse vaikuttamaan.

JATKUVA UUDEN OPPIMINEN JA OSAAMISEN KEHITTÄMINEN

Uskomme siihen, että parhaiten oppii kun arjessa pääsee tekemään uusia mielenkiintoisia asioita. Koska se ei aina ole mahdollista, kannustamme myös jatkuvaan uuden oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen eri keinoin, oli se sitten esimerkiksi erilaisten kurssien, koulutusten, sertifiointien, tapahtumien, ammattikirjallisuuden kautta tai osaamisen jakamiseen kollegoiden kesken.

Elä parasta elämääsi Invencolla

TYÖN JA ELÄMÄN TASAPAINO

Laadukas aika työn ulkopuolella takaa sen, että työntekijämme viihtyvät ja jaksavat myös töissä. Siksi haluamme kannustaa työntekijöitämme hyvään ja tasapainoiseen työn ja elämän yhteensovittamiseen.

PIDÄMME SINUSTA HUOLTA

Huolehdimme työntekijöistämme eri tavoin. Tarjoamme mm. laajan työterveyshuollon lisäksi myös vapaa-ajan vakuutuksen, palkallisen isyysvapaan, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä paljon muuta. Lisäksi huolehdimme myös siitä, että osaamisesi kehittyy meillä.

PYSY AJANTASALLA

Haluamme varmistaa, että työntekijöillämme on tarvittavat tiedot, jotta he saavat työnsä tehtyä hyvin. Kuukausittaiset ajankohtaisinfomme, sähköpostiuutiskirjeemme sekä erilaiset kommunikaatiokanavat takaavat sen, että voimme jakaa omaa osaamistamme ja liiketoiminnan keskeisiä asioita koko organisaatiossa.

Työedut

Invenco Tiedolla johtaminen

Invencon kumppaniyhteisö

JOUSTAVA TAPA TYÖSKENNELLÄ

Haemme jatkuvasti verkostoomme uusia alihankkijoita ja freelancereita. Näin pystymme joustavasti tarjoamaan asiakkaillemme myös entistä kattavampaa palvelua hyödyntäen eri osaamisia ja teknologioita samalla kun pääset itse tekemään mielenkiintoisia projekteja. Tarjoamme erilaisia toimeksiantoja joko osana meidän projektitiimejämme tai asiantuntijapalveluna asiakkaillemme.

LIITY MUKAAN VERKOSTOOMME

Jos kaipaat meistä kumppania, ota yhteyttä myyntijohtajaamme Petri Räsäseen, petri.rasanen(at)invenco.fi.

Avoimet työpaikat

Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka ovat yhtä innoissaan tekemään maailmasta paremman paikan datan ja analytiikan avulla, kuten me.

Haemme nyt Azuresta innostuvia pilviarkkitehtejä auttamaan asiakkaitamme heidän pilvimatkallaan. Projektimme vaihtelevat laajasti ja asiakkaita onkin eri kokoisissa organisaatoissa monella eri toimialalla. Yhteistä kaikille on kuitenkin se, että he tarvitsevat meidän apuamme – sinun tiedoillasi ja taidoillasi on suuri merkitys projektien onnistumisessa ja asiakkaiden haasteiden ratkaisemisessa. Tule siis mukaan tekemään työtä, jolla on merkitystä.

Tässä konsultatiivisessa roolissa kuuntelet, ehdotat, suunnittelet ja toteutat erilaisia teknisiä ratkaisuja. Uskallat haastaa aiempia toteutuksia ja toimintamalleja sekä löydät aina asiakastarvekohtaisesti parhaimman ratkaisun. Useat asiakkaamme elävät vielä hybrid-maailmassa, joten olisi hyvä, jos sinulla on näkemystä myös migraatiosta pilviteknologiaan ja myös perustietämys on-premise -ratkaisuista. Halusi ja kykyjesi mukaan voit myös osallistua meillä myyntiin ja olla mukana suunnittelemassa tarjoamaamme.

Konsulttina meillä pystyt itse vaikuttamaan rooliisi ja tehtäviisi, sillä pyrimme auttamaan sinua löytämään omia vahvuuksiasi ja mielenkiinnon kohteitasi vastaavia toimeksiantoja. Apunasi ja tukenasi on kaikki meidän muut konsultit sekä aktiivinen myyntiorganisaatiomme. Saat kuitenkin rohkeasti ja kokonaisvaltaisesti ottaa vastuuta asiakkuudestasi ja toimia itsenäisesti. Tätä tukee myös palkkauksemme, joka koostuu sekä kiinteästä osuudesta, että laskutukseen sidotusta bonuksesta.

Tarjoamme sinulle

Ympäristön, jossa pääset toimimaan itsenäisesti mutta kuitenkin kaikilla työsuhteen tarjoamilla eduilla. Tuemme myös aktiivisesti osaamisen kehittämistä ja voit halutessasi tehdä erilaisia sertifiointeja tai käyttää yhteistyökumppaniemme tarjoamaa (mm. Sovelto) hyväksesi. Ja tietenkin huolehdimme siitä, että perusasiat kuten työvälineet ovat kunnossa ja työn tekeminen mistä päin Suomea tahansa onnistuu helposti.

Odotamme sinulta

Kokemusta ja osaamista pilvipalveluista sekä asiakkaisen ongelmien ja liiketoimintahaasteiden ratkaisemisesta. Meillä pärjäät, jos sinulla on utelias elämänasenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä omaat vahvan konsultatiivisen otteen ja halun työskennellä asiakasrajapinnassa.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille avoin työhakemus sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta.

Tämä on yksi meidän rooleista, joihin haemme jatkuvasti uusia osaajia. Siksi hakukin on auki toistaiseksi ja katsomme kaikki kiinnostuneet osaajat tapauskohtaisesti läpi samalla, kun pyrimme löytämään sopivia asiakastoimeksiantoja.

Tule meille Azure Data Engineeriksi tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa. Projektimme vaihtelevat laajasti ja asiakkaita onkin eri kokoisissa organisaatoissa monella eri toimialalla. Yhteistä kaikille on kuitenkin se, että he tarvitsevat meidän apuamme ja sinun tiedoillasi ja taidoillasi on suuri merkitys projektien onnistumisessa ja asiakkaiden haasteiden ratkaisemisessa. Tule siis mukaan tekemään työtä, jolla on merkitystä.

Data Engineerinä osaat kääntää asiakkaidemme liiketoimintatarpeet teknisiksi ratkaisuiksi, joita pääset myös itse toteuttamaan. Suunnittelet ja rakennat asiakkaillemme Azure-pohjaisia integraatio- ja tietovarastoratkaisuja, joissa hyödynnät osaamistasi esimerkiksi Data Vault -mallinnusmenetelmästä. Oman osaamisesi mukaan voit olla mukana tekemässä hands-on konfiguraatioita, asennuksia ja skriptauksia sekä suunnittelemassa arkkitehtuureja. Eduksi katsomme myös osaamisen tai ymmärryksen tietovarastojen optimoimisesta tai Snowflake-osaamisesta.

Uskallat haastaa aiempia toteutuksia ja toimintamalleja sekä löydät aina asiakastarvekohtaisesti parhaimman ratkaisun. Useat asiakkaamme elävät vielä hybrid-maailmassa, joten olisi hyvä, jos sinulla on perustietämys data-integroinneista myös on-premise -ratkaisuissa. Halusi ja kykyjesi mukaan voit myös osallistua meillä myyntiin ja olla mukana suunnittelemassa tarjoamaamme.

Konsulttina meillä pystyt itse vaikuttamaan rooliisi ja tehtäviisi, sillä pyrimme auttamaan sinua löytämään omia vahvuuksiasi ja mielenkiinnon kohteitasi vastaavia toimeksiantoja. Apunasi ja tukenasi on kaikki meidän muut konsultit sekä aktiivinen myyntiorganisaatiomme. Saat kuitenkin rohkeasti ja kokonaisvaltaisesti ottaa vastuuta asiakkuudestasi ja toimia itsenäisesti. Tätä tukee myös palkkauksemme, joka koostuu sekä kiinteästä osuudesta, että laskutukseen sidotusta bonuksesta.

Tarjoamme sinulle

Ympäristön, jossa pääset toimimaan itsenäisesti mutta kuitenkin kaikilla työsuhteen tarjoamilla eduilla. Tuemme myös aktiivisesti osaamisen kehittämistä ja voit halutessasi tehdä erilaisia sertifiointeja tai käyttää yhteistyökumppaniemme tarjoamaa (mm. Sovelto) hyväksesi. Ja tietenkin huolehdimme siitä, että perusasiat kuten työvälineet ovat kunnossa ja työntekeminen mistä päin Suomea tahansa, onnistuu helposti.

Odotamme sinulta

Kokemusta ja osaamista asiakkaiden liiketoimintahaasteiden ratkaisemisesta yllä mainittujen teknisten ratkaisujen ja työkalujen avulla. Meillä pärjäät, jos sinulla on utelias elämänasenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä omaat vahvan konsultatiivisen otteen ja halun työskennellä asiakasrajapinnassa. Arvostamme myös olemassa olevia Azure sertifikaatteja, mutta jos niitä ei sinulla vielä ole, niin meillä kyllä onnistuu niiden teko.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille avoin työhakemus sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta.

Tämä on yksi meidän rooleista, joihin haemme jatkuvasti uusia osaajia. Siksi hakukin on auki toistaiseksi ja katsomme kaikki kiinnostuneet osaajat tapauskohtaisesti läpi samalla kun pyrimme löytämään sopivia asiakastoimeksiantoja.

Avoin hakemus

Otamme ilolla vastaan myös avoimia hakemuksia. Mikäli et löytänyt juuri nyt sopivaa avoinna olevaa tehtävää, mutta työskentely meillä datan ja analytiikan parissa kiinnostaa, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen. Peilaamme aina kaikkia avoimia hakemuksia nykyisiä ja tulevia tarpeitamme vasten, joten tätäkin kautta voi mahdollisesti löytyä juuri sinulle sopivaa tekemistä meiltä. 

Kerro meille mitä sinä osaat ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa. Pyrimme aina löytämään sinun omia vahvuuksia ja mielenkiinnon kohteitasi vastaavia toimeksiantoja ja tekemistä. 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille avoin työhakemus sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta.

Tule meille töihin!