Työntekijä sairastui. Kuka tuuraa?

Invenco OnShift tilannehuone esittely

Työntekijä soittaa aamulla sairastuneensa. Kenet saat tilalle? Mikä on poissaolojen tilanne seuraavien päivien aikana? Ratkaisu näihin haasteisiin on OnShift-työvuorosuunnitteluohjelmiston Tilannehuone.

 

Aina tilanteen hermolla

Tilannehuoneen kautta voit etsiä kätevästi ja nopeasti sopivia sijaisia. Näet yhdellä silmäyksellä kaikki sijaisia vaativat työvuorot. Näet tilannehuoneesta, jos joku työntekijöistä on ilmoittautunut sairaaksi tai joku sijainen peruukin tulonsa ja vuoroon täytyy etsiä uusi sijainen.

 

 

Kulkee mukanasi

Tilannehuone on suunniteltu ensisijaisesti mobiilinäkymään. Sairastumisesta tai muusta poissaolosta saatetaan ilmoittaa milloin vain. Saatuasi poissaolotiedon voit samassa näkymässä merkitä poissaolotiedot, etsiä vuorolle sijaista muiden työntekijöiden joukosta ja valita sijaisen.

Suoraa kommunikaatiota

Sijaisen etsinnässä voit viestiä vapaasta vuorosta joko soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Mobiilinäkymästä aukeaa suoraan soitto työntekijän numeroon ja tekstiviesti on esitäytetty vuoron tiedoilla.

Sijaisten lista muistaa keitä olet tavoitellut. Voit siis rauhassa odotella vastausta, eikä sinun tarvitse erikseen muistaa esteestä ilmoittaneita työntekijöitä.

 

Kokeile heti!

Tutustu OnShift-työvuorosuunnitteluohjelmistoon tarkemmin ja aloita ilmainen kokeilujakso!

Tuotteen käyttöönottoon liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä Esa Ronkaisen puoleen.

Invenco OnShift työvuorosuunnitteluohjelmisto tuotesivut

 

Jaa

Ota yhteyttä