Tabella

Tabella on kattava ja tehokas työkalu yrityksen johtamisen ja operatiivisen talouden analysointiin, raportointiin ja suunnitteluun.

invenco konsultointi

Budjetointi ja ennustaminen

invenco teknologiat

Raportointi ja analysointi

Invenco Valmennus

Konserniraportointi

Miksi Tabella?

Tabella Business Tools soveltuu kaikkeen suunnitteluun ja laskentaan, jolloin mm. kustannusseuranta ja ‑budjetointi, myyntiennusteet, reseptilaskennat ja kaikki muukin sisäinen laskenta on mahdollista hoitaa tehokkaasti yhden järjestelmän sisällä.

Tabella on integroitavissa useisiin eri ERP‑, CRM- ja taloushallinnon järjestelmiin. Tuemme useita tietokantayhteyksiä, tietokantaohjelmistoja ja muita datalähteitä/tiedostomuotoja. Tabella voi lukea tietoja tietovarastosta (esim. master data ‑tietoja) ja tietoja voidaan siirtää tietovarastoon. Tabellaa käytetään joko omalta palvelimelta tai pilvipalveluna.

Invenco Tabella teknologia

Hyödyt

Raportointi ja analysointi

Tabella näyttää raporttien pitkät ja lyhyet muodot sekä erilaiset ad hoc – kyselyt muutamalla klikkauksella. Samalla raportilla voidaan esittää toteumat, syöttää suunnitelmat sekä analysoida niiden väliset erot, jolloin raportointi ja suunnittelu on hyvin yhtenäistä.

 

Suunnittelu

Tabella kattaa kaikki suunnittelun osa-alueet ja aikajänteet. Tabellan avulla ennustaminen ja budjetointi voidaan hajauttaa turvallisesti ja tehokkaasti organisaation vastuuhenkilöille. Kaikki tiedot päivittyvät Tabellaan ajantasaisesti, jolloin budjetti- ja ennustekokonaisuuksien muodostumisen seuraaminen on helppoa ja sen hienosäätäminen vaivatonta.

 

Konsernilaskenta

Tabella tarjoaa työkalut konsernilaskennan eri osa-alueisiin: operatiiviseen raportointiin, eliminointeihin ja tilinpäätökseen. Eri liiketoimintayksiköiden aineistoja on helppo tarkastella eri näkökulmista, yhteenlaskettuna ja erikseen, mikä nopeuttaa konsernilaskentaa ja lisää sen läpinäkyvyyttä.

Miksi Invenco?

Invenco Konsultointi

Kokeneita konsulttejat

Asiantuntijuudessamme yhdistyvät tekninen hallinta sekä laaja-alainen kokemus liiketoiminnan ohjauksen kehittämisestä vaativissa monitoimittajaympäristöissä. Kokeneet konsulttimme toimivat myös ”konepellin” alla ja toteuttavat asiakkaillemme alan kärkihankkeita. Kokemuksemme takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme liiketoiminnan tarpeista lähtevät nykyaikaiset työkalut ja menetelmät.

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.