Raportointi ja analytiikka

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään datasta jalostettua tietoa ja luomaan siitä hyödyllistä liiketoimintaymmärrystä ja näkemystä kilpailukyvyn kehittämiseen.

Menestyäkseen yritykset ja organisaatiot tarvitsevat ymmärrystä omaan toimintaympäristöön vaikuttavista tekijöistä. Raportoinnin ja analytiikan avulla olemassa olevasta tiedosta jalostetaan organisaation kannalta uutta ja hyödyllistä tietoa. Tämä tieto auttaa mm. liiketoiminnan kehittämisessä, sekä havaitsemaan uusia mahdollisuuksia ja muutoksia. Analytiikan käyttöönotto liiketoiminnassa johtaa parempiin, laadukkaampiin päätöksiin. Analytiikka jatkaa siitä mihin raportointi jää tuoden syvyyttä ja ennustavuutta tietosisältöön.

Ydinosaamisemme on auttaa asiakkaita tiedolla johtamisessa vaativissa monitoimittajaympäristöissä. Kokeneet konsulttimme toimivat myös ”konepellin” alla ja toteuttavat asiakkaillemme alan kärkihankkeita. Kokemuksemme takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme liiketoiminnan tarpeista lähtevät nykyaikaiset työkalut ja menetelmät.

invenco data and integration

RAPORTOINTI JA ANALYTIIKKA

Ratkaisumme mahdollistavat läpinäkyvyyden asiakkaan organisaation eri toimintojen välille. Useimmat yritykset saavat dataa lähdejärjestelmistä tietovarastoon. Datan arvo mitataan vasta, kun siitä jalostettua informaatiota jaetaan läpi organisaation raportoinnin ja analytiikan välineillä muokattuna. Tiedon visualisointi auttaa tulkitsemaan dataa ja luomaan liiketoiminnallista ymmärrystä.

Yleisimmät asiakkaiden haasteet

 • Dataa on eri järjestelmissä/eri siiloissa, mutta sitä ei osata hyödyntää liiketoiminnassa
 • Raportointi on ”räjähtänyt” käsiin, kun jokainen tekee raportointia omalla tavallaan ja erilaisia viritelmiä on monia, erilaisilla työkaluilla, esim. Excelillä
 • Tietomallinnusta ei ole tehty
 • Tarve on laajentaa raportointia laajemmalla joukolla tai useille liiketoiminta-alueille
 • Nykyinen raportoinnin visualisointi on menneeltä vuosikymmeneltä ja kaipaat siihen modernimpaa ulkoasua
 • Nykyinen operatiivinen raportointi (ERR, CRM, MES, yms…) ei vastaa käyttäjien vaatimuksia esimerkiksi monipuolisuudellaan tai nopeudellaan
 • Kaipaat visuaalista silmää raportoinnin kehittämiseen
 
Invenco Power BI logo
Visuaalisen analytiikan valmennukset Power BI:llä

Haluatko tueksesi kokeneen Power BI-konsulttimme? Paikan päälle tai etänä. Invencon kokeneet konsultit ovat apunasi visuaalisen analytiikan ja raportoinnin kehittämisessä Microsoft Power BI:llä. Tarjoamme tarpeesi mukaan räätälöityä valmennusta ja koulutusta yrityksille, julkisorganisaatioille ja järjestöille.

invenco cloud

RAPORTOINTIA PALVELUNA

Helppo tapa hankkia nykyaikainen pilvipohjainen raportointi- ja analytiikkaratkaisu
 • Haluatko tietää etukäteen, paljonko nykyaikainen pilvipohjainen raportointiratkaisu tosiasiassa maksaa?
 • Koetko haastavaksi hoitaa itse raportoinnin pilvi-infraa, pilvi-maksuja ja valvomaan ympäristön toimivuutta?
 • Haluatko ratkaisun, joka on helposti skaalattavissa kehitystarpeitesi mukaan?
 • Haluatko varmistaa pilvitietovarastoratkaisun jatkokehittäminen helpouden?
 • Haluatko ulkoistaa raportointiympäristön ylläpidon luotettavalle kumppanille?

Invenco on kehittänyt näihin haasteisiin Dataa ja raportointia palveluna ™-konseptin. Ratkaisu pohjautuu Azure ‑pilvipalveluun, mihin on yhdistetty myös ratkaisun ylläpito- ja pienkehityspalvelu. Ratkaisun hinnoittelu pohjautuu Azure-kulutukseen sekä valittuun palvelutasoon ja se laskutetaan kuukausittain.

Neljä eri kokoista palvelua

Ratkaisusta on saatavilla neljä eri kokoista palvelua (S, M, L ja XL), jonka lisäksi asiakkaille voidaan toteuttaa asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöity palvelu. S‑palvelun hinta on alk. 1 300 EUR/kk, mikä vastaa pienen organisaation haasteisiiin. Laajimmillaan palvelu vastaa laajan organisaation monipuolisiin raportointi- ja analysointihaasteisiin.

invenco reporting and analytics

TEKNOLOGIAT

Oikeat välineet asiakkaan tarpeisiin

Analytiikan ei tarvitse aina olla järeää data mining ‑analytiikkaa, vaan nykyvälineet mahdollistavat paljon kevyemmänkin ratkaisun. Invencon kokeneet konsultit ovat toteuttaneet useita hankkeita eri BI-työkaluilla, kuten Microsoft PowerBIIBM CognosTableau ja QlikView.

Autamme myös sopivan ratkaisun löytämiseksi, mikäli yrityksenne suunnittelee BI-järjestelmän hankkimista tai uusimista. Edistyneen data-analytiikan osaamista meiltä löytyy erityisesti SAS‑, IBM SPSS – ja Microsoft ‑tuoteperheistä.

invenco care

Jatkuvat palvelut

Invenco Care™ — Kokeneiden konsulttien tukitiimi turvaa toimintavarmuuden

Yrityksille ja organisaatioille on oman ydinosaamisen lisäksi tärkeää korkea toimintavarmuus eri tilanteissa. Usein organisaatioilla ei ole riittävästi omia resursseja valvomaan päivittäisten tiedon integroinnin/ETL- ja raportoinnin/BI-/suunnittelujärjestelmien rutiinien toimivuutta.

SOVELLUSYLLÄPITO
Asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt palvelut BI ‑sovelluksen ylläpitoon ja pienkehitykseen.

JATKOKEHITYS
Huolehdimme vankalla osaamisella BI-ympäristösi tuloksellisesta jatkokehittämisestä.

ELINKAARIPALVELUT
Huolehdimme, että asiakkaalla on käytössään tarvitsemansa modernit ratkaisut.

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.