Datan ja analytiikan kokonaisratkaisut

Invenco tarjoaa laajan valikoiman tiedolla johtamisen ratkaisuja, palveluja ja teknologioita.

Invencon palvelut

Konsultoimme asiakkaitamme hyvin joustavasti ottaen huomioon asiakkaan tarpeet. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme suorituskyvyn johtamiseen ja raportointiin liittyviä asiakastoimeksiantoja asiantuntijatöinä, projekteina ja jatkuvina palveluina.

Toteutuskonsultointi

Teemme toteutushankkeita aina muutaman päivän täsmäkonsultoinnista pidempiaikaisiin toimeksiantoihin. Hankkeemme voivat olla yhden hengen toteutushankkeista useamman hengen asiantuntijatiimiin. Toteutamme hankkeita sekä vesiputousmallilla että ketterillä menetelmillä asiakkaiden ja hankkeen tarpeen mukaan eri teknologioilla. Meille eri välineet ja menetelmät ovat vain yksi keino saada asiakkaan liiketoiminnalle hyötyjä.

Olemme myös erittäin verkostoituneita ja teemme paljon hankkeita eri kumppaneiden kanssa. Verkoston kautta meiltä löytyy tarvittaessa myös erikoisempaa osaamista.

Ohjelmistokehitys

Jos perinteiset raportointi- ja analytiikkaohjelmistot eivät täytä asiakkaiden liiketoimintatarpeita, niin tarjoamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja.

Nämä ratkaisut tarvitsevat tuekseen loppuun saakka mietityn ohjelmistoarkkitehtuurin ja tarkoituksenmukaiset suunnittelumallit. Tehdyt ratkaisut sovitamme kulloisenkin projektin kohdeympäristön tarpeet, organisaation ja prosessit huomioiden.

Invenco Care™/Ylläpitopalvelut

Invenco Care™ -jatkuvat palvelut kattavat business intelligence ja liiketoiminnan suunnitteluratkaisujen ylläpitopalvelun aina järjestelmän toimivuuden varmistamisesta (jatkuva seuranta) ja korjaustoimenpiteiden tekemisestä pienkehitykseen saakka.

Invenco Care™ -palvelut kattavat sovellusylläpidon, jatkokehityksen, elinkaaripalvelut ja valmennukset.

Dataa ja raportointia palveluna

Invencon Dataa ja Raportointia palvelunaTM ‑konsepti pohjautuu Azure ‑pilvipalveluun. Siihen on yhdistetty myös ratkaisun ylläpito- ja pienkehityspalvelu. Ratkaisun hinnoittelu pohjautuu Azure-kulutukseen sekä valittuun palvelutasoon ja se laskutetaan kuukausittain.

Power BI -valmennus

Tarjoamme visuaalisen analytiikan ja raportoinnin valmennukset Power BI:lla joko paikan päällä tai etänä.

Tarjoamme tarpeesi mukaan räätälöityä valmennusta ja koulutusta yrityksille, julkisille organisaatioille ja järjestöille eri malleilla kuten yksikövalmennuksena, ryhmävalmennuksena sekä tuki- ja jatkokehityksenä.

Invenco palvelut

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.