Microsoft-ratkaisut

Luotettava ja sertifioitu Microsoft/Azure-osaaja.

Sertifioituna Microsoft Power BI ja Azure-osaajana olemme erikoistuneet auttamaan asiakkaitamme hyödyntämään datasta saatavaa tietoa johtamisen tukena. Invencon Microsoft‑tiimi on Suomen kokenein yhtenäinen tiimi, kun kyseessä on Microsoftin raportointi- ja analysointiohjelmistot.

Microsoft-osaamisemme kattaa laajasti Power BI:n, Azure/On-Premises’n sekä jatkuvien palveluiden osaamista ja hankkeita.

Power BI raportointi, visualisointi ja analytiikka

Microsoft Power BI on noussut muutamassa vuodessa maailman johtavaksi raportointivälineeksi. Sen avulla kaiken kokoiset yritykset ja organisaatiot voivat kehittää ketterästi raportointiaan. Mutta ilman raportointialueen kokemusta sillä voidaan myös päätyä metsään.

Jos tunnistat seuraavia haasteita, ota meihin yhteyttä:

  • Raportointi on ”räjähtänyt” käsiin, kun jokainen tekee Power BI ‑raportointia omalla tavallaan ja erilaisia viritelmiä on monia.
  • Tietomallinnusta ei ole tehty parhaiden käytänteiden mukaisesti tai olet unohtanut tietomallinnuksen periaatteet Power BI:tä rakentaessa.
  • Olet luottanut pelkästään Power BI-mallinnukseen ja seuraavana vaiheena on laajentaa raportointia laajemmalla joukolla tai useille liiketoiminta-alueille.
  • Nykyinen raportoinnin visualisointi on menneeltä vuosikymmeneltä ja kaipaat siihen modernimpaa ulkoasua.
  • Nykyinen operatiivinen raportointi (ERR, CRM, MES, yms…) ei vastaa käyttäjien vaatimuksia esimerkiksi monipuolisuudellaan tai nopeudellaan.
  • Kaipaat visuaalista silmää raportoinnin kehittämiseen.
Invenco Power BI logo
Visuaalisen analytiikan valmennukset Power BI:llä

Tarjoamme myös visuaalisen analytiikan valmennukset Power BI:llä paikan päällä tai etänä.

Azure ja On-Premise -ratkaisu

Microsoft Azure tarjoaa yrityksille skaalautuvan, kustannustehokkaan, tietoturvallisen ja ketterän alustan yrityksen tiedonhallinnan tarpeisiin nopeasti muuttuvan liiketoiminnan tueksi. Pilvipalveluiden avulla voidaan varmistaa, että tiedon hyödyntämisessä kyetään vastaamaan kaikkiin liiketoiminnan haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Uusiin hankkeisiin voidaan lähteä ketterästi kokeilemaan ilman, että sitoudutaan kalliisiin ja monimutkaisiin ratkaisuihin. Tämä mahdollistaa ratkaisuiden kehittämisen optimaalisesti omiin tarpeisiin sopivaksi.

Me Invencolla tunnemme sekä nykyiset On-Premise -ympäristöt, että Microsoft Azuren ja pystymme rakentamaan juuri sinulle sopivan ratkaisun, joka palvelee tarpeitasi nyt ja tulevaisuudessa! Tämä mahdollistaa ratkaisuiden kehittämisen optimaalisesti omiin tarpeisiin sopivaksi.

Osaamisemme kattaa laajasti Azuren eri osa-alueet ja teknologiat ja olemme toteuttaneet näitä hankkeita kymmenille eri asiakkaille.

Voit myös hankkia ratkaisun helposti Dataa ja Raportointia ‑palvelun avulla, jolloin sinulle jää aikaa keskittyä oman liiketoiminnan haasteiden taklaamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Jatkuvat palvelut

Invenco Care™ — Kokeneiden konsulttien tukitiimi turvaa Microsoft-pohjaisten ratkaisuiden toimintavarmuuden

Yrityksille ja organisaatioille on oman ydinosaamisen lisäksi tärkeää korkea toimintavarmuus eri tilanteissa. Usein organisaatioilla ei ole riittävästi omia resursseja valvomaan päivittäisten tiedon integroinnin/ETL- ja raportoinnin/BI-/suunnittelujärjestelmien rutiinien toimivuutta.

Tarjoamme asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt palvelut Microsoft BI ‑sovelluksen ylläpitoon ja pienkehitykseen Invenco Care™ -mallin mukaisesti

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.