Low-code -ratkaisut

Invencon low-code alustalla (Invenco InControl) luot digitaalisia palveluja nopeasti. Low-code -ominaisuuksien avulla toteutat liiketoimintaasi tukevia ohjelmistoja ja palveluja ketterästi ilman pitkiä kehitysprojekteja.

Invenco InControl on ratkaisu liiketoiminnan ohjauksen haasteisiin

InControlin konfiguroitavat käyttöliittymät mahdollistavat sen, että ennen manuaalisesti hoidetut asiat saadaan digitalisoitua pienillä kustannuksilla.

InControl mahdollistaa myös reaaliaikaisen seurannan tuotannosta, varastoista, taloushallinnosta tai vaikkapa myynnistä. Lisäksi voit toteuttaa Invenco InControl ‑ratkaisulla yrityksesi logistiikkaprosesseja tukevia ja ohjaavia sovelluksia, koska InControl voidaan integroida yrityksesi ERP -järjestelmän kanssa. Voit myös joustavasti muokata prosessien tavoitteita ja ohjata tavoitteiden kautta toimintoja.

Hyödyt

Joustavaa ja helppoa
  • Luo ja konfiguroi sovelluksia ja käyttöliittymiä ilman ohjelmointia
  • Invenco InControl ‑ratkaisussa voi olla useita lähdejärjestelmiä, jotka voivat olla sekä organisaation sisäistä että ulkoista dataa (esim. ERP, MES, sosiaalinen media tai Tilastokeskuksen datat).
  • Ylläpidä taulukkomuotoista dataa ja lähetä data raportointiin.
  • Sovellus toimii kaikilla päätelaitteilla (pöytäkoneet, tabletit ja älypuhelimet) ja kaikilla web-alustoilla.
 
Yksi sovellus, useita toimintoja
  • Invenco InControl tarjoaa yhdessä ohjelmistossa kaiken oleellisen: syöttöominaisuudet, integroinnin tietokantaan, raportoinnin, analysointivälineet ja web-pohjaisen julkaisualustan.
  • Ratkaisu sisältää tiedon hakemisen, prosessoinnin, tallentamisen ja visualisoinnin.
 
Kustannustehokas ratkaisu
  • Invenco InControl on valmis tuotealusta, joten se on käyttövalmis muutamassa päivässä. Käyttöliittymien luonti tapahtuu konfiguroimalla ilman ohjelmointia. Kaikki toiminnot ovat samassa paketissa, eikä tällöin tarvita useita ja kalliita lisenssejä erilaisiin IT-ohjelmistoihin.

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.