Toteutuskonsultointi

Hankkeita menestyksellisesti maaliin oikealla menetelmällä.

Sopivin menetelmä tarpeeseen

Itse järjestelmien toteuttaminen on Invencon suurin yksittäinen osaamisalue.

Teemme hankkeita aina muutaman päivän täsmäkonsultoinnista pidempiaikaisiin toimeksiantoihin. Vuosien varrella konsulttimme ovat tehneet toimeksiantoja hyvin erityyppisille ja  kokoisille asiakasorganisaatioille hyödyntäen sekä uusia, että myös vähän varttuneempiakin teknologioita. Hankkeemme voivat olla yhden hengen toteutushankkeista useamman hengen asiantuntijatiimiin, missä kullakin konsultilla on oma tietty rooli.
 

Toteutamme hankkeita sekä vesiputousmallilla että ketterillä menetelmillä asiakkaiden ja hankkeen tarpeen mukaan. Valitsemme aina parhaan menetelmän kuhunkin tarpeeseen. Hankkeemme sisältää lähes aina vaatimusmäärittelyvaiheen. Laajemmissa hankkeissa määrittelyvaiheessa käydään läpi mm. toiminnalliset vaatimukset, jotka kertovat, miten sovelluksen tulee toimia ja millä keinoilla toiminnallisuudet saavutetaan. Ei-toiminnalliset vaatimukset ovat projektin laadullisia vaatimuksia ja resurssivaatimuksia. Pienemmissä hankkeissa määrittelyvaihe voi olla muutaman tunnin palaveri asiakkaan kanssa, missä käydään läpi, mitä asiakas haluaa saada aikaiseksi ja sovitaan hankkeen aikataulu ja reunaehdot.

Toteutamme järjestelmiä eri teknologioilla ja menetelmillä. Meille eri välineet ja menetelmät ovat vain yksi keino saada asiakkaan liiketoiminnalle hyötyjä.

Osaamista ja verkostoitumista

Uskomme etenkin kumppanuuteen pohjautuvaan yhteistyöhön ja meille tyytyväinen asiakas on olemassaolomme elinehto. Emme koskaan jätä asiakasta yksin haasteiden kanssa, vaan pyrimme aina auttamaan mahdollisuuksiemme mukaan.
 
Invencon perusperiaatteena on, että konsulttimme osaavat ja etenkin haluavat laittaa kätensä myös ”konepellin alle” ja toteuttaa ratkaisut. Meiltä löytyy Suomen parhaita osaajia eri teknologoille ja menetelmille.
 
Olemme myös erittäin verkostoituneita ja teemme paljon hankkeita eri kumppaneiden kanssa. Verkoston kautta meiltä löytyy tarvittaessa myös erikoisempaa osaamista. Asiakkaan halutessa Invenco Oy voi toimia myös jonkun toisen yrityksen alihankkijana tai yhteistyökumppanina.

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.