Seuraavan sukupolven iPaaS-ratkaisut

Haluat integroida ja yhdistää pilvisovelluksia, perustaa uuden pilvidatavaraston, modernisoida vanhoja sovelluksia tai vaihdella dataa kumppaneiden kesken. Kuinka näihin haasteisiin sitten vastataan useiden pilvipalveluiden ja hybridiratkaisujen maailmassa?

Modernisoi data- ja sovellusintegraatiosi

Kun data sijaitsee useissa paikallisissa ja pilvisovelluksissa, sen integrointiin tarvitaan kattava seuraavan sukupolven iPaaS-ratkaisu. Informatican uusi e‑kirja ”Modernizing Data Management with Next-Gen iPaaS: Connecting people, data, apps, and processes in a hybrid world” kertoo nykyaikaisesta datanhallinnan lähestymistavasta, joka antaa yrityksellesi hyvät lähtökohdat menestykseen. Kun olet lukenut tämän e‑kirjan, tunnet

  • 4 asiaa, joihin pilvipohjaisen datanhallinta-alustan pitää pystyä
  • 8 uutta iPaaS-ratkaisujen käyttötapausta, jotka vastaavat uusiin liiketoimintastrategioihin
  • 9 asiaa, joilla seuraavan sukupolven iPaaS-ratkaisu tukee organisaation digitaalista muutosta
  • miten muut yritykset eri toimialoilla hyödyntävät data- ja sovellusintegraatiota markkinoita disruptoivalla tavalla ja pääsevät kilpailijoidensa edelle.
Invenco Informatica iPaaS ebook

Lataa iPaaS -ebook

Lataa e‑kirja ja tutustu, miten seuraavan sukupolven iPaaS-ratkaisu voi palvella yritystäsi ja miten se auttaa yritystäsi ratkaisemaan monimutkaisia datan hallinnan haasteita.

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.