Toyota Tsusho Nordic Oy:lle talousraportoinnin Power BI -ratkaisu

Toyota Tsusho Nordic Oy

Toyota Tsusho Nordic Oy tarvitsi ketterän tavan tehdä nykyaikaista talousraportointia, koska heidän kirjanpitojärjestelmänsä oli vaihtumassa. Invenco valikoitui toimittajaksi syvällisen Power BI -osaamisen ja aikaisempien vastaavien ratkaisujen referenssien pohjalta.

Projekti toteutettiin nopealla aikataululla syksyllä 2021 ja se tehtiin käyttämällä Microsoftin tietokantaratkaisua sekä raportoinnissa Power BI:tä.  Ensimmäisessä vaiheessa keskityttiin laajennettavan tietovaraston rakentamiseen sekä tuloslaskelman raportointiin. Seuraavassa vaiheessa keskitytään budjettien tuomiseen tietovarastoon sekä taseen raportointiin.

Talousraportointi toteutettiin Invencon ketterällä iteratiivisella mallilla, missä asiakkaan kanssa pidettiin säännöllisesti palavereita ja lopputulosta mietittiin yhdessä.

”Projekti toteutettiin aikataulussa ja projektin alussa arvioitu alustava kustannusarvio piti. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, toteaa Toyota Tsusho Nordic Oy:n Controller Eero Holopainen.

Toyota Tsusho Nordic

Toyota Tsusho Nordic Oy on uusien Toyota ja Lexus autojen jälleenmyyjäliike, vaihtoautoliike sekä merkkihuolto- ja korikorjaamoliike. Toimipisteitä ovat Toyota Kaivoksela, Lexus Kaivoksela ja TsushoAUTO.  Toyota Tsusho Nordic Oy:n liikevaihto oli noin 93 milj. EUR tilikaudella 2020-21.

Jaa

Ota yhteyttä