Invenco sijoittui NextEra Hackathonissa 10 parhaan joukkoon

Invenco Stream Analytics

NextEra Hackathonin tulokset julkistettiin 5.11.2019. Invencon tiimin idea ja ratkaisuehdotus, jossa pystytään useista heikkolaatuisista satelliittikuvista muodostamaan erittäin tarkka kuva ja näin hyödyntämään kuvaa voimalinjojen kunnossapidossa, nousi yli tuhannen idean joukosta 10 parhaan joukkoon.

Voittajaksi selvisi intialaisen SoumyaKanta Dasin idea Geo-Spatial-AI Assisted Electric Utility Space Management Workflows – I. Weather-Related. Toiseksi tuli Deficit Defiers tiimi ja heidän ideansa Digital Grid ja kolmanneksi tiimi Juan.Calle ehdotuksellaan Automated Lightning Strike Monitoring & Control System.

Invenco Stream Analytics’in kehitys jatkuu

Invencon Mikko Lähdeaho kertoo, että Hackathonin prototyyppiä aiotaan jatkokehittää, koska tulokset olivat niin lupaavia ja joitain asioita jäi nopean aikataulun vuoksi kokeilematta.

Kehitettävä teknologia on osa Invencon Stream Analytics -tuoteperhettä. Stream Analyticsin avulla reaaliaikaista tietovirtaa (kuvia, videota, tekstiä) pystytään reaaliaikaisesti analysoimaan ja luomaan siitä saatujen tietojen perusteella hälytyksiä ja analytiikkaa.

Reaaliaikaisen datan analytiikan sovelluskohteita on useita, mm. tuotteiden laadunvarmistus, liikennevirtojen analysointi, terveysteknologia, työturvallisuus. Tekniikkaa voi hyödyntää siis sellaisissa paikoissa, joissa välttämättä ihmissilmä ei havaitse poikkeuksia tai halutaan estää inhimillinen virhe tulkinnassa.

Katso video Invencon ratkaisusta: Voimalinjojen kunnossapito ja toimintavarmuuden parantaminen satelliittikuvien perusteella

Jaa

Ota yhteyttä