IBM

Luotettu IBM Cognos BI ja Planning Analytics ‑kumppanisi

Kokeneita IBM Cognos Analytics osaajia Invencolta

IBM:n laajasta tarjonnasta meillä on kokemusta ja osaamista etenkin Cognos BI, Planning Analytics, ETL/tiedon integrointi ja erilaisista tietokantaratkaisuista. Monet konsulttimme ovat sertifioituja IBM Cognos BI ‑tuotteisiin.

Meiltä löytyy osaamista koko IBM Cognos BI-paletista alkaen mallinnustyökaluista aina raportointityökaluihin saakka. Konsulttimme tuntevat myös raportoinnin ja analytiikan työkalut, kuten esimerkiksi: Report Studio, muut Cognos BI studiot sekä workspacet. Tietokantapuolella kehitystyötä on tehty sekä uuskehityksen että migraatioiden ja ylläpidon alueella. Olemme osaajia myös Data Science -osa-alueella.

Invenco on usean vuoden ajan toiminut IBM Cognos -asiakkaidensa luotettavana jatkuvien palveluiden toimittajana. Useat asiakkaamme luottavat jatkuvaan palveluumme sekä Cognos BI että Planning Analytics ‑alueella.

IBM Planning Analytics

IBM Planning Analytics on Suomessa ja maailmalla yksi käytetyimmistä talouden suunnittelu- ja budjetointijärjestelmistä. Sen vahvuuksia ovat hyvä suorituskyky, joustavuus rakentaa vaikeitakin liiketoimintamalleja, moderni käyttöliittymä ja interointiominaisuudet lähdejärjestelmiin ja raportointiin. Planning Analytics mahdollistaa suunnitelmien läpinäkyvyyden organisaatiossa ja nopeuttaa talouden budjetointi- ja ennusteprosesseja.

Olemme toteuttaneet IBM Planning Analytics -hankkeita ja useat asiakkaat luottavat jatkuviin palveluihimme IBM Planning Analytics -alueella.

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.