Essityn Professional Hygiene -liiketoimintayksikkö hyödyntää Invencon Microsoft Power BI/Azure -osaamista

Maailman johtava hygienia- ja terveystuotetoimija Essity on toteuttanut yhdessä Invencon kanssa menestyksellisesti Invencon Power BI -raportointiratkaisuja Professional Hygiene liiketoimintayksikössä.

Essityn Professional Hygiene CRA -yksikkö (Commercial Reporting & Analytics) valitsi alunperin Invencon tehostamaan useiden koko liiketoimintayksikön laajuisten raporttien toteuttamista ottaen huomioon alan parhaat käytännöt. Raportointia on toteutettu tiiviissä yhteistyössä sekä Essityn IT:n että liiketoiminnan kanssa. Useat CRA-Invenco -tiimin toteuttamat raportit ovat käytetyimpiä koko globaalissa yrityksessä.

CRA -tiimi on jakautunut kahdelle mantereelle, joten tiivis ja päivittäinen yhteydenpito tiimin eri jäsenten ja Invencon osaajien kesken on ollut tärkeässä roolissa, kun Power BI -raportointia on rakennettu menestyksekkäästi.

“Invencon konsultit tukevat Essityä oikealla ratkaisumallilla: sopiva yhdistelmä teknistä kyvykkyyttä, liiketoiminnan ymmärtämistä ja palvelualttiutta. Konsulttien avoin suhtautuminen ja mukautumiskyky ovat auttaneet meitä eteenpäin haastavissa tilanteissa”, toteaa Thomas Lecurieux, Business Intelligence Analyst.

Essity AB on maailmanlaajuinen hygienia- ja terveysyhtiö, jonka tuotevalikoima sisältää henkilökohtaisia hygieniatuotteita, kulutustarvikkeita ja ammattikäyttöön tarkoitettuja hygieniatuotteita. Essityn pääkonttori on Ruotsissa ja yritys toimii 150 maassa noin 46 000 työntekijän voimin. Essityn liikevaihto oli vuonna 2020 noin 11,9 miljardia euroa.

Jaa

Ota yhteyttä