Automatisoi yrityksesi laskuprosessi – Invenco Software Oy:n tekoälyratkaisu käsittelee kansainvälisetkin laskut

Taloushallinto AI

Tekoälyratkaisu automatisoi yrityksesi toimistotyötä, oppii suoraan nykyisistä toimintatavoista ja poistaa rutiininomaisen työn.

Hiljainen ahertaja lukee pdf-dokumentit ja skannatut laskudokumentit konenäön avulla, tulkitsee tiedot ja tekee tarvittavat tiliöinnit. Kone tekee siis ison osan tavanomaisesta rutiinityöstä itsenäisesti.

Kehittyneeseen tietotekniikkaan perustuvilla ratkaisuilla pystytään automatisoimaan iso osa niin paperisten kuin sähköistenkin dokumenttien prosesseista, jotka nyt tehdään ihmisvoimin. Invenco Software Oy:n tekoälyratkaisu saadaan nopeasti käyttöön – eikä se vaadi isoa IT-projektia.

Laskujen käsittely tehostuu

Jos yrityksesi käsittelee paljon vaativia taloushallinnon dokumentteja kuukausittain, on laskujen automaattinen käsittely vaikeaa. Laskut saattavat olla hyvin vaihtelevissa muodoissa, paperilta skannattuina tai sähköpostiliitteinä. Tekoälyratkaisu pystyy käsittelemään automaattisesti jopa neljä viidestä saapuvasta laskusta. Ja koska äly oppii koko ajan, tehokkuus vain paranee ja paranee.

Käyttöönotto on helppoa: ratkaisu vaatii vain yrityksen aiemman tilikauden laskuaineiston, josta äly analysoi tiedot koneellisesti. Analyysi ei vaadi asiantuntijoiden ohjausta. Kun järjestelmä lähtee toimimaan, äly oppii prosessin mukana; järjestelmä oppii taustalla. Jokainen korjaus neuvoo älyä parantamaan toimintaansa.

Automaation voi laajentaa yrityksen muihinkin prosesseihin

Automaatio ostolaskuprosesseissa kehittyneen tietotekniikan avulla on tulevaisuutta ja luo mahdollisuuksia laajentaa automaatiota muihinkin yrityksen prosesseihin. Invenco Software Oy tarjoaa automaattisia työkavereita jatkossa muuallekin.

Invenco Softwaren tekoälyratkaisu voidaan räätälöidä helpottamaan muitakin rutiiniluonteisia tehtäviä, joissa joudutaan tutkimaan dokumenttimassasta tietoja. Konenäkö voi etsiä dokumenttimassasta haluttuja tietoja, kuten tunnistetietoja, joita voidaan sitten hyödyntää yrityksen ERPissä.

Datavetoinen konenäkö ja tekoäly ei vaadi kalliita IT-projekteja, vaan kehittynyt tietotekniikka oppii suoraan nykyisistä toimintatavoista ja poistaa rutiininomaisen työn.

Lisätietoa Invenco Software Oy:n tekoälyratkaisusta:

Juha Jokitulppo
Tuotekehitysjohtaja
juha.jokitulppo@invenco.fi
Puh. +358 40 821 1645

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ota yhteyttä